Levering

Indlæser...

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores team.

 

Vores standardlevering er GRATIS! Ordrer under 2000 DKK vil blive opkrævet 350 DKK for levering.

Når du har afgivet din ordre, tager standardleveringen på paller kun 10-12 hverdage, og når du betaler, kan du angive din foretrukne leveringsdag (eller du kan give os besked om det, efter at du har afgivet din ordre).

Leveringen sker mellem kl. 8:00 og 17:00 på hverdage. Vores leveringspartner ringer til dig nogle dage inden leveringen for at aftale et mere nøjagtigt leveringstidspunkt.

Du modtager sporingsoplysninger for din palle, så snart den sendes ud fra vores lager, og du modtager løbende opfølgning via e-mail. Vi bruger Palletways til at levere WoodBlocX-ordrer.

Har du spørgsmål?

Hvordan bliver min ordre leveret?

De fleste af vores ordrer leveres på en træpalle. Større ordrer kan blive leveret på to eller flere paller. Pallerne leveres som regel med lastbil i samme størrelse som en skraldebil. 

Pallerne pakkes i forhold til vægten og størrelsen på din ordre. 

Alle WoodBlocX-elementer er tydeligt angivet på følgesedlen. Du modtager også en specifik vejledning til at bygge de enkelte lag i de strukturer, du har bestilt, og du får en generel byggevejledning med tip og råd. 

Bemærk! Vejledningen til at bygge de enkelte lag og den generelle byggevejledning sendes til dig via e-mail. 

Pallerne leveres som regel med lastbil i samme størrelse som en skraldebil. Du må meget gerne oplyse os om eventuelle problemer, der kan opstå i forbindelse med levering med lastbil. Alle leverancer er til kantsten, og det er op til chaufføren at vurdere, hvor præcist pallerne kan leveres på forsvarlig vis.

Jeg har spørgsmål til min levering...