• Gratis levering
 • Ingen tunge løft
 • Fremstillet i Skotland
 • 15 års levetid
 • Ingen skruer eller søm
 • Enhver form eller størrelse
Indlæser...

Støttemure til haven Design din længde og form

WoodBlocX-støttemure er en flot løsning til dit haveprojekt.

 • Fremstillet i imprægneret fyrretræ
 • Detaljeret byggevejledning til alle design
 • Nemme at samle uden brug af elværktøjer, DIY
 • Kræver ingen mørtel – kan holde jord op til 1 meter
 • Designet med støtteblokke for at give styrke
 • Prisvenligt alternativ til mursten, sten eller beton
 • 15 års levetid, når du monterer folie
 • GRATIS levering ved køb for over 2.000 DKK

Det har aldrig været nemmere at holde på jord i din have, bygge en hævet havekant eller forvandle en kedelig del af dit uderum til en niveauinddelt terrasse. Brug vores gratis designservice til støttemure med trin, kurver eller niveauer.

Read more ...
410 kr.

Design din størrelse

Brug rullemenuen til at oprette din støttemur.

Vælg FORM

Støttemur
« Tilbage
Næste »

Vælg LÆNGDE 1

0.375m
Straight Wall Length 1
« Tilbage
Næste »
L Shaped Wall Length 2 L Shaped Reversed Wall Length 2 C Shaped Wall Length 2
« Tilbage
Næste »
C-form støttemur
« Tilbage
Næste »

Vælg HØJDE

0.25m
« Tilbage
Næste »

Vælg din MULIGHED

Blødt underlag (Jordspyd)
Hvilken type jordoverflade bygger du på? ?

* * Til græs eller jord skal du vælge "Blødt underlag"
** Til fliser, asfalt eller terrasse skal du vælge "Hårdt underlag"

* Hvis du skal bygge på et blødt underlag, medfølger der jordspyd i dit samlesæt. Jordspyddene (400 mm spyd i galvaniseret stål) bruges til at fastgøre strukturen i underlaget. Spyddene skal monteres, når du bygger det nederste lag af dit design.

** Hvis du skal bygge på et hårdt underlag, medfølger der vinkelbeslag i dit samlesæt. Vinkelbeslagene er L-formede beslag i galvaniseret stål. Der medfølger skruer til at montere beslagene. Beslagene skal monteres, når du bygger det nederste lag af dit design. Du skal selv sørge for passende forankring til at fastgøre beslagene til det hårde underlag.

« Tilbage
Næste »
Dimensioner
Design din længde og form
Dit design
Støttemure til haven / Design din længde og form

Bestil i dag for levering fra kl onsdag 3 juli 2024

410 kr.

plus DKK 350 i levering (inkl. moms/afgifter)

Resumé
   

  Få mere at vide om WoodBlocX-støttemure

  Brug vores beregner til at designe lige, L-formede og C-formede mure. Hvis du ikke kan oprette en støttemur i den ønskede størrelse og stil vha. vores beregner, kan du prøve vores gratis designservice – vores team er klar til at hjælpe dig med at oprette et skræddersyet design af en støttemur. 

  WoodBlocX-støttemure er designet med interne støtteblokke for ekstra styrke. De fungerer som "ankre" og fastholder din WoodBlocX-struktur under den tilbageholdte jord, så du undgår uønsket bevægelse/bøjning.

   

  Modulopbygget bloksystem, der er nemt at bygge

  Vores smarte system med træblokke samles med dyvler af genbrugsplastic, så der er ikke brug for mørtel, skruer, søm eller elværktøjer. Hver træblok er 75 mm bred og 100 mm høj. Kombinationen af BlocX-længder beregnes automatisk til dit design. 

  Dit kit vil indeholde alle de dele, du skal bruge for at kunne bygge din støttemur, inklusive afslutningslaget, som har et udhæng på 12,5 mm på hver side. Det kan være en god idé at tilføje en beskyttende folie eller byggeværktøjer. Du modtager en detaljeret byggevejledning specifikt til dit design.

   

  Fremstillet i Skotland af trykimprægneret tømmer

  Vores støttemure til haven er fremstillet af trykimprægneret fyrretræ fra Skotland og er bygget til at holde i mere end 15 år ved samtidig brug af folie. WoodBlocX er fremstillet i bæredygtigt træ, som er groft savet for at give et naturligt finish. Vi er stolte af at kunne producere vores prisvindende produkt på vores familieejede savværk i det skotske højland i nærheden af Inverness.

  Blokkene er lette, tilskåret i de rette størrelser, og alle huller er forborede. Det gør det nemt, hurtigt og sjovt at bygge din mur, så du hurtigt kan omdanne din have på en enkelt weekend, uden at det kræver en masse kræfter. 

  Læs vores generelle byggevejledning (PDF-fil) for at få en masse tips og tricks til, hvordan du bygger med WoodBlocX.

   

  Hold på jorden hvor som helst i din have!

  WoodBlocX kan bruges på bløde og hårde typer underlag, heriblandt jord, græs, asfalt og fliser, så du kan vælge at holde på jorden hvor som helst i din have. Din ordre vil indeholde enten jordspyd eller kraftige vinkelbeslag (afhængigt af dit underlag), som skal bruges til at fiksere strukturen til underlaget.

  Det er meget vigtigt at bygge din støttemur til haven på en plan, flad og kompakt overflade med god dræning. Vi anbefaler et fundament af stabilgrus. Når jorden fyldes i, anbefaler vi, at det kun sker ved håndkraft.

   

  Det perfekte alternativ til jernbanesveller, mursten og sten

  Vores støttemure i træ er meget billigere end sten, mursten, faskiner eller beton. Da det ikke kræver nogen specialviden at bygge vores støttemure, kan du spare penge til en håndværker og selv bygge din støttemur blok for blok!

  WoodBlocX-støttemure kan bygges op til en højde på 1,05 meter. Prøv vores gratis designservice, hvis du vil bygge en terrasse, buede mure eller havemure med trin.

   

  Brug af folie bag støttemuren

  Du skal tage højde for dræning, når du bygger støttemuren. Det er med til at forlænge murens levetid og vil forhindre uønskede ansamlinger af vand. Vi sælger en beskyttende folie, som skal monteres bag ved muren og dække alle støtteblokke for at beskytte træet fra fugt og kontakt med jorden. Folien kan sættes fast i det sidste lag af dyvler, før du monterer afslutningslaget.  

  For de fleste støttemure til haveprojekter med veldrænende jord vil det være tilstrækkeligt at beskytte din WoodBlocX-støttemur med folie. Hvis jorden er dårligt drænende, er vores generelle princip at tilføje et dræningslag, f.eks. grus, mellem din WoodBlocX-mur og den påfyldte jord for at give dræning. Vores team er klar til at hjælpe, hvis du har flere spørgsmål.