• Gratis levering
 • Ingen tunge løft
 • Fremstillet i Skotland
 • 15 års levetid
 • Ingen skruer eller søm
 • Enhver form eller størrelse
Indlæser...

Havebassin Design din form og størrelse

Hævdede havebassiner fra WoodBlocX vil være en naturlig og flot tilføjelse i enhver have.

 • Prisbelønnet modulopbygget konstruktion
 • Behandlet træ fra bæredygtige kilder
 • Lav vægt og nemt at bygge
 • Bygges uden elværktøjer og uden at save
 • Bygget til at holde i mindst 15 år!
 • GRATIS fragt inden for 10-12 hverdage
 • GRATIS designservice, så du kan skræddersy dit eget havebassin

Vores hævede havebassiner inkluderer alle de komponenter, du skal bruge til at bygge dit design, og der medfølger trinvis vejledning til, hvordan du bygger hvert enkelt lag.

Hvis du har brug for et skræddersyet havebassin til din have, kan vores erfarne WoodBlocX-designere hjælpe. Og det koster ikke noget! Du kan læse mere på siden Gratis designservice.

Read more ...
1.496 kr.

Design din størrelse

Brug rullemenuen til at oprette din hævede havebassiner.

Vælg FORM

Lille havebassin
« Tilbage
Næste »

Vælg LÆNGDE

0.75m
« Tilbage
Næste »

Vælg BREDDE

0.75m
« Tilbage
Næste »
« Tilbage
Næste »
« Tilbage
Næste »

Vælg HØJDE

0.25m
« Tilbage
Næste »

Vælg din MULIGHED

Blødt underlag (Jordspyd) PVC-bassinfolien
Hvilken type jordoverflade bygger du på? ?

* * Til græs eller jord skal du vælge "Blødt underlag"
** Til fliser, asfalt eller terrasse skal du vælge "Hårdt underlag"

* Hvis du skal bygge på et blødt underlag, medfølger der jordspyd i dit samlesæt. Jordspyddene (400 mm spyd i galvaniseret stål) bruges til at fastgøre strukturen i underlaget. Spyddene skal monteres, når du bygger det nederste lag af dit design.

** Hvis du skal bygge på et hårdt underlag, medfølger der vinkelbeslag i dit samlesæt. Vinkelbeslagene er L-formede beslag i galvaniseret stål. Der medfølger skruer til at montere beslagene. Beslagene skal monteres, når du bygger det nederste lag af dit design. Du skal selv sørge for passende forankring til at fastgøre beslagene til det hårde underlag.

Har du brug for en PVC-bassinfolien? (+65 DKK) ?

Vores kraftige PVC-bassinfolie passer til havebassiner på under 2 meter, og den kan skæres til i størrelsen. Folien måler 4x4 meter (16 m²) og koster 575 DKK.

Du kan nemt montere PVC-bassinfolien ved at fastgøre den over det øverste lag af dyvler, inden du lægger afslutningslaget.

« Tilbage
Næste »
Dimensioner
Design din form og størrelse
Havebassin / Design din form og størrelse

Bestil i dag for levering fra kl onsdag 29 maj 2024

1.496 kr.

Resumé
   

  Det er nemt at bygge et hævet havebassin

  WoodBlocX-træblokkene har lav vægt og er nemme at samle. Du slipper for tunge løft, og du skal ikke bruge elværktøjer for at bygge dit hævede bassin. 

  Et let alternativ til jernbanesveller, sten og brædder - til forskel fra jernbanesveller er WoodBlocX uden giftstoffer og har en lav vægt. Der kræves ingen tunge løft – strukturerne kan bygges af én person, og der er ikke brug for elværktøjer.

   

  Hævede havebassiner – fremstillet efter mål

  Hævede havebassiner fra WoodBlocX kan designes, så de passer ind i din eksisterende have. Du kan også få andre elementer, der passer til designet af dit havebassin, f.eks. bænke og højbede.

  Hvis du har brug for et skræddersyet havebassin til din have, kan vores erfarne WoodBlocX-designere hjælpe. Og det koster ikke noget! Du kan læse mere på siden Gratis designservice.

   

  Vi kan hjælpe med følgende...

  Hvis du har brug for et havedamsdesign, der indeholder plads til en vandklinge eller planteområder, kan vores team hjælpe dig gratis! Få dit projekt i gang i dag ved at bruge vores gratis designservice.

  Vi tilbyder to muligheder for damforinger, som sælges separat til dit damsæt. Du kan købe vores PVC damforing online til damme under 1.875 m i størrelse (som skal skæres til for at installeres) eller kontakte os for et specialtilpasset foringstilbud (enten Butyl eller EPDM).

  Desværre sælger vi ikke vand, dampumper, filtersystemer eller overløbsudstyr, men vi kan hjælpe dig med at beregne din dams vandmængde.