Indlæser...

Sådan bygger du en hævede havebassin

Tilføj en hævede havebassin til din have til fisk eller dyreliv.

 

Den nemmeste måde at bygge en hævede havebassin af dine drømme!

Har du nogensinde tænkt på at tilføje en hævede havebassin til din have? Så er WoodBlocX det ideelle udgangspunkt. I denne blog forklarer vi, hvordan man bygger enhavebassin ved hjælp af WoodBlocX hurtigt, nemt og uden behov for at bruge specifikke værktøjer.

WoodBlocX havebassiner er den perfekte måde at bringe vand og dyreliv ind i din have. De kan bygges på blødt underlag som græs eller hårdt underlag som træterrasser.

Design din havebassin

Hævede havebassiner

Det smukke ved at have en hævede havebassin er, at du ikke behøver at grave nogen huller! Med WoodBlocX-strukturer kan du skabe en havebassin, der kan placeres på enhver overflade, selv en terrasse, så du nemt kan inkorporere en vandmasse i din have.

Vores damme er lige så nemme at samle som vores højbede, og ved bestilling online kan du købe en PVC-folie. Vælg et af vores standard havebassiner, eller send os dine ideer, så laver vi et skræddersyet design til dig.

Byggevejledning

Denne korte video viser dig, hvor nemt det er at bygge en havebassin med vores WoodBlocX-system.

 

Det er nemt at skabe den perfekte havebassin med WoodBlocX

Vi har to stilarter af hævede havebasinner, fås i en række forskellige størrelser.

Mulighed 1 - Enkeltvæg: Størrelse 1 til 2m: Disse små havebassiner er ideelle til små haver eller trange rum. Modellerne varierer fra 1 til 2 m i størrelse, da den enkelte væg kun kan understøtte en vis mængde vandtryk.

Mulighed 2 - Dobbeltvæg - Dimensioner +2m: Disse store havebassiner kan modstå større tryk og kan bygges i alle størrelser op til 100 cm høje, da de inkluderer et hulrum til jord omkring vandet.

Køb en havebassin

Sådan bygger du en havebassin med WoodBlocX

  1. Alt hvad du har brug for til at bygge din WoodBlocX havebassin kommer til dit hjem inkluderet i sættet: træblokke, sidste lag, dyvler, hjørneplader og indvendig damfolie (ekstra omkostninger). Alle trædele er skåret nøjagtigt til de krævede dimensioner, så du vil ikke have noget spildmateriale ved afslutningen af ​​samlingen - du kan købe værktøjerne separat.
  2. Når du har besluttet dig for placeringen af ​​din hævede havebassin, skal du jævne jorden. Når det er gjort, spred forsigtigt det nederste lag af BlocX. Se altid dine lag-for-lag instruktioner for at kontrollere, hvor støttebenene og hjørnepladerne skal placeres.
  3. Vores geniale dyvelsystem holder strukturen godt sammen. Indsæt blot dyvlerne i de forborede monteringshuller, og følg konstant de medfølgende instruktioner for at sikre, at du får alle stykkerne på det rigtige sted med hvert lag. Vi leverer komplette, detaljerede instruktioner med hvert sæt for at gøre monteringen enkel, hurtig og sjov.
  4. Hjørneplader bør placeres på støttebenene for øget styrke og på hjørnerne af det sidste lag, før det sidste lag tilføjes. Når du når det sidste lag, før du tilføjer den endelige træplade, skal du skære dyvlerne tre hak med en sav eller fræser. Nu er du klar til at montere den indvendige folie.
  5. Du skal skære den indvendige folie til, så den passer til højden og størrelsen på din havebassin. Dette vil ikke resultere i utætheder, da vandstanden altid skal være lavere end det endelige øverste trælag. Til sidst skal du blot klipse folien over det sidste lag dyvler og installere det sidste lag med en hammer ved at bruge en ekstra BlocX for at undgå at beskadige træet.

Og det er sådan, du bygger en WoodBlocX havebassin!

Byggevejledning

Vandblade og indvendig folie

Vi leverer ikke damvandfald, men vi kan tilpasse dit WoodBlocX-design til at inkludere et. Prøv venligst vores gratis designservice.

Sammen med WoodBlocX-sættet er det muligt at købe en robust indvendig PVC-folie. For havebassin mindre end 2 m skal du skære foringen til i størrelse på installationstidspunktet.

Værktøj til at have ved hånden inden monteringen påbegyndes:

- Vaterpas (for at kontrollere overfladen, som du har tænkt dig at bygge på)

- Hammer (for at sikre dyvlerne og BlocX på plads)

- Lille håndsav til at skære dyvlerne af det sidste lag, før du tilføjer det sidste lag (eller du kan købe vores dyvelskærer)

- En kniv (eller lignende) til at lave snit i PVC-folien for at installere den på det sidste lag dyvler

- Jordbeslag, hvis du bygger din dam på beton, eller pæle til at bygge på græs og jord

Køb en havebassin