Indlæser...

Om WoodBlocX

Lær alt om WoodBlocX.

 

WoodBlocX er en veletableret familievirksomhed med mere end 20 års erfaring i havebranchen.

Vores højbede og hævede havebassiner er nemme at bygge, fordi du ikke skal bruge andet end det, vi sender til dig!

WoodBlocX-strukturerne er hurtige og nemme at samle (lige så nemt som Lego!), og de er bygget til at holde i mindst 15 år. Det er både hurtigt og nemt at samle dit projekt helt uden brug af elværktøjer, skruer og søm! Vores modulopbyggede byggesæt i træ kan bygges på ethvert underlag (f.eks. græs, jord, asfalt og cement), og det er nemt at samle træblokkene ved hjælp af dyvlerne, som er fremstillet af genbrugsplast.

WoodBlocX fremstilles udelukkende i skovfyr af høj kvalitet, som er trykimprægneret ved 300 psi (præcis som paneler i et hegn). Det betyder, at det færdige produkt er langtidsholdbart. Hvis du saver en WoodBlocX-blok over, kan du se, at imprægneringen er trængt ind i næsten 100 % af splintveddet.

Gratis designservice, så du kan skræddersy din egen løsning!

Design din højbed

 

Gode grunde til at købe WoodBlocX?

Hurtig levering - GRATIS levering på palle

Kræver ingen sav - du undgår overskydende materialer

Nemt at samle – ingen tunge løft

Fremstillet i Skotland – tømmer af høj kvalitet

Lang holdbarhed – fremstillet til at holde mindst 15 år

Du får trinvis vejledning til dit projekt – support hvis du har brug for det

GRATIS designservice – skræddersy din egen haveløsning!

Har du spørgsmål?

 

Kræver ingen elværktøjer

WoodBlocX-blokke er lette, og de er nemme at samle. Du har ikke brug for elværktøjer eller teknisk viden for at kunne samle vores strukturer. Vi leverer brugervenlige vejledninger til dit skræddersyede design, så det er både sjovt og nemt at bygge med WoodBlocX fra start til slut!

Vores patenterede dyvelsystem sikrer, at strukturen holder. Du skal blot indsætte dyvlerne i de forborede forsænkede huller, inden du lægger næste lag af BlocX-blokke på. Husk at følge byggevejledningen for at sikre, at dyvlerne placeres rigtigt på de enkelte lag.

Se vores YouTube-video.

Byggevejledning

 

Skal der folie i højbede?

Ja, vi anbefaler altid, at der bruges folie i vores højbede. Det giver en ekstra beskyttelse af træet for at sikre, at din WoodBlocX-struktur holder længst muligt. På hårde underlag som cement vil folie på siderne og i bunden give de ideelle betingelser. På bløde underlag som jord, bør du kun bruge folie i siderne, så der er naturlig dræning i bunden.

Brug en geotekstildug eller en vandtæt membran til at dække de indvendige sider i højbedet for at opnå den bedst mulige beskyttelse. Det er nemt at fastgøre en folie. Du kan blot hæfte den på indersiden af det færdigbyggede højbed, eller du kan montere folien over det sidste lag af dyvler, inden du tilføjer afslutningen. Det er ikke nødvendigt at lægge folie i bunden, hvis du bygger på jord eller græs. Vi sælger nu en højbedsfolie!

Køb vores højbedsfolie

 

Medfølger der en bassinfolie til hævede havebassiner? - Du kan vælge at købe en PVC-folie, når du bestiller en hævede havebassiner. Vores kraftige PVC-bassinfolie passer til havebassiner på under 2 meter, og den kan skæres til i størrelsen. Folien måler 4x4 meter (16 m²) og koster 575 DKK. Du kan nemt montere PVC-bassinfolien ved at fastgøre den over det øverste lag af dyvler, inden du lægger afslutningslaget.