• Gratis levering
 • Ingen tunge løft
 • Fremstillet i Skotland
 • 15 års levetid
 • Ingen skruer eller søm
 • Enhver form eller størrelse
Indlæser...

Højbede i træ Design din form og størrelse

Højbede fra WoodBlocX er en flot og praktisk løsning til ethvert haveprojekt.

Vores smarte modulopbyggede system gør det nemt at bygge højbede og plantekasser til både køkkenhaven og prydhaven (det kræver ingen brug af elværktøjer, og du skal ikke save).

Fremstillet i imprægneret fyrretræ af høj kvalitet - bygget til at holde i mindst 15 år når du installerer en indvendig folie! Skab elementer med højde, form og struktur i din have, nemt og hurtigt at samle. 

Skab et nyt udendørsområde med et højbed i træ - kræver ikke et fundament og ingen elværktøjer. Forsendelse inden for 10-12 hverdage. GRATIS designservice, så du kan skræddersy dit eget højbed.

Read more ...
679 kr.

Design din størrelse

Brug rullemenuen til at oprette din højbed.

Vælg FORM

Rektangel
« Tilbage
Næste »
Circle Diameter
« Tilbage
Næste »
Octagon Width
« Tilbage
Næste »

Vælg LÆNGDE

0.375m
Rectangle Length
« Tilbage
Næste »
L-form mål
« Tilbage
Næste »

Vælg BREDDE

0.375m
Rectangle Width
« Tilbage
Næste »
L-form mål
« Tilbage
Næste »
L-form mål
« Tilbage
Næste »

Vælg HØJDE

0.25m
Rectangle Height
« Tilbage
Næste »

Vælg din MULIGHED

Blødt underlag (Jordspyd)
Hvilken type jordoverflade bygger du på? ?

* * Til græs eller jord skal du vælge "Blødt underlag"
** Til fliser, asfalt eller terrasse skal du vælge "Hårdt underlag"

* Hvis du skal bygge på et blødt underlag, medfølger der jordspyd i dit samlesæt. Jordspyddene (400 mm spyd i galvaniseret stål) bruges til at fastgøre strukturen i underlaget. Spyddene skal monteres, når du bygger det nederste lag af dit design.

** Hvis du skal bygge på et hårdt underlag, medfølger der vinkelbeslag i dit samlesæt. Vinkelbeslagene er L-formede beslag i galvaniseret stål. Der medfølger skruer til at montere beslagene. Beslagene skal monteres, når du bygger det nederste lag af dit design. Du skal selv sørge for passende forankring til at fastgøre beslagene til det hårde underlag.

Har du brug for en beskyttende folie? (+261 DKK) ?

Hvis du vil forlænge levetiden af din struktur, anbefaler vi på det kraftigste, at du monterer en beskyttende folie. Den vil fungere som en fugtspærre mellem WoodBlocX-træet og jorden. Sådan monterer du en beskyttende folie.

Når du vælger Ja for denne indstilling i din ordre, inkluderes der 1 stk. folie pr. byggesæt (4 x 5 meter, 20 m2). Folien er fremstillet i 100 % genbrugsplastic, og den koster 261 kr.

Hvis du bestiller flere højbede med de samme mål, og hvis du vælger 'Ja' for denne indstilling, vil hvert højbed inkludere en folie, dvs., hvis Antal = 2 inkluderes der 2 folier.

Hvis du selv vil vælge antal folier, kan du tilføje beskyttende folier separat i din ordre.

Vil du tilføje plantebeskyttelse? ?

Vores plantebeskyttere består af hule pæle i Ø16 mm stål. De har en naturlig rustfarvet finish og bruges til at montere et højdejusterbart net over planterne i dine højbede (højde på 1200 mm og en kugle i toppen på 40 mm). Beslag til fastgøring og skruer er inkluderet. Der medfølger IKKE et net.

Hver pæl koster 90 DKK, og vores system beregner automatisk, hvor mange pæle der skal bruges til dit design, når du vælger at tilføje plantebeskyttelse til din ordre.

Du kan alternativt tilføje det ønskede antal plantebeskyttere til din ordre separat.

« Tilbage
Næste »
Dimensioner
Design din form og størrelse
Dit design
Højbede i træ / Design din form og størrelse

Bestil i dag for levering fra kl onsdag 3 juli 2024

679 kr.

inklusiv GRATIS levering og moms/afgifter

Resumé
   

  Se vores video for at lære mere om WoodBlocX højbede

  Hvis du ikke kan oprette din højbedstørrelse ved hjælp af vores justerbare lommeregnerværktøj, skal du bruge vores GRATIS designservice.

  Hver enkelt Scots Pine blok er 75 mm bred og 100 mm høj - alle viste dimensioner er EKSTERNE.


  Skab hurtigt nyt liv i haven

  Alle de komponenter, der skal bruges til at bygge vores højbede, har en lav vægt og er nemme at samle. Du slipper for tunge løft og for at save. Se siden med inspirationsbilleder.

  Med vores unikke modulopbyggede BlocX-byggesystem kan du bygge flotte højbede i enhver form eller størrelse, så du hurtigt kan komme i gang med at forskønne din prydhave eller skabe en køkkenhave. Du kan finde flere oplysninger i vejledningen Sådan bygger du med WoodBlocX.

   

  Højbede efter mål

   • WoodBlocX-højbedene kan bygges på blødt eller hårdt underlag som jord, græs, asfalt, fliser og cement. BlocX-blokkene samles og holdes sammen af dyvler af genbrugsplast, mens selve strukturen fastgøres i jorden ved hjælp af jordspyd eller vinkelbeslag.

   • Det er utrolig nemt at bygge højbede med vores patenterede system. De fleste projekter kan bygges på en dag, da der ikke er behov for et fundament, søm, skruer eller elværktøj, Så du kan skabe nyt liv i haven på en weekend! WoodBlocX-højbede kan placeres på ethvert underlag – også på skråninger. Du skal blot sørge for at bygge på et plant underlag!

   • Hvis du planlægger at etablere en køkkenhave, bør du også se nærmere på vores plantebeskyttelse. Hver BlocX-blok i fyrretræ har en bredde på 75 mm og en højde på 100 mm. Du kan gøre byggearbejdet hurtigere med vores praktiske dyvelskærer.

   

  WoodBlocX er det perfekte alternativ til brædder eller jernbanesveller

  WoodBlocX-højbede er fremstillet i imprægneret tømmer af højeste kvalitet, og du kan forvente en levetid på mindst 15 år, hvis du følger vores enkle monteringsvejledninger - Ofte stillede spørgsmål.

  Vi anbefaler på det kraftigste, at du monterer en folie og den nødvendige dræning i alle vores strukturer – især når det gælder højbede (vi sælger desværre ikke folier). WoodBlocX-strukturerne har ikke en bund, men du kan eventuelt selv tilføje en bund, hvis det er nødvendigt (vi anbefaler krydsfiner af høj kvalitet).

  Hvis du har brug for en skræddersyet løsning til din have eller dit udendørsområde, kan vores erfarne team af WoodBlocX-designere hjælpe. Og det koster ikke noget! Ingen projekter er for store eller små. Det er nemt at benytte vores GRATIS designservice, og du er ikke forpligtet til at købe hos os. WoodBlocX-strukturerne kan males med alle typer god træmaling til udendørs brug.