Indlæser...

Sådan bygger du et højbed

At bygge WoodBlocX højbed er nemt og sjovt - der kræves ingen elværktøj!

Det er den nemmeste måde til at bygge din drømmehave!

Har du nogensinde overvejet at tilføje et nyt bed eller at renovere din have? Så bør du starte med at se nærmere på WoodBlocX. Det er nemt at bygge højbede og plantekasser, hævede bassiner, siddepladser og meget mere. GRATIS designservice, så du kan skræddersy din egen løsning!

Højbede giver dig mulighed for at dyrke din egen frugt og grønt derhjemme. De kan gøre din have til et produktivt vækstområde. Højbede er også perfekte til at anlægge din have for at give dig områder til at dyrke blomster og mere!

Køb et højbed

Forvandl din have med højbede

Det er nemt at integrere WoodBlocX i din have, uanset om du har en eksisterende have eller skal skabe en ny. Du kan også bruge dem til at bygge i stil med en byhave eller et mere dramatisk landskab. Du kan endda skille din WoodBlocX-struktur ad og samle den et andet sted, hvis du flytter!

Dine WoodBlocX-projekter behøver ikke at være begrænset til at bestå af kvadrater, rektangler eller cirkler. Vores unikke og brugervenlige system gør det muligt at indbygge buer, vinkler og lag i alle design til plantekasser eller højbede, så du kan skabe noget individuelt eller skræddersyet til din have. Vi tilbyder gratis designservice til mere komplekse design.

Det unikke WoodBlocX-system – som har været med i den britiske udgave af Løvens Hule på BBC (Dragon's Den) – er det bedste valg til at bygge højbede, havebassiner, siddepladser og støttemure i din have. Det er nemt at bruge, blokkene har en lav vægt, og de holder i mange år. Det gør dem bedre end andre træmaterialer til haven, f.eks. jernbanesveller, træblokke og almindelige brædder.

Køb nu

I denne korte video kan du se, hvor nemt det er at bygge med WoodBlocX.

 

Vores gratis designservice

Hvorfor ikke skabe nyt liv i haven med WoodBlocX? Det kan være en skræmmende opgave at skulle i gang med at ændre designet af din have – for ikke at tale om en helt ny have (det kender vi alt til!). Derfor har vi et team af eksperter i havedesign, som står klar til at hjælpe dig med at skabe nyt liv i din have med WoodBlocX.

Vær opmærksom på, at vi ikke designer brolægning, terrasser eller udarbejder design med specifikke planter og/eller blomster. Vores design er KUN relateret til vores WoodBlocX-produkt.

Start dit design

Men, hvorfor kan man ikke bare bruge jernbanesveller, sten eller brædder?

Jernbanesveller er ofte imprægneret med skadelige kemikalier, der kan sive ned i jorden. De er også utroligt tunge og svære at arbejde med, og de er som regel dyre at købe. De er desuden så tykke, at du mister en masse plads til planter eller til en sti (for ikke at nævne alt det overskudsmateriale, du får, hvis du bygger et højbed med dem!).

Sten er dyre og kræver mørtel og et fundament, og det kræver færdigheder at bygge pænt med dem. WoodBlocX er også forholdsvis billigere end sten. Det kan være kompliceret at bygge med brædder, og det kræver både skruer og elværktøjer at samle dem. Brædderne kan desuden miste formen og blive skæve med tiden. Det gælder både nye og genbrugte brædder. Og de kan også være imprægneret med skadelige kemikalier.

Med WoodBlocX slipper du for at skulle beregne, hvor meget træ du skal bruge, og du slipper for at skulle save. Vi beregner det hele for dig og sender lige præcis det, du skal bruge til at bygge din struktur. WoodBlocX-strukturer holder i mindst 15 år, når de installeres efter vores anbefalinger og vejledninger. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig, når du skal bygge din struktur.

Haveinspiration

WoodBlocX er:

HOLDBART

Alle WoodBlocX-klodserne er fremstillet i tømmer af høj kvalitet. Vi bruger ikke kernetræ, som er svagere. Træet er trykimprægneret, og da WoodBlocX har forborede huller, trækker behandlingen ind i næsten 100 % af træet. WoodBlocX er fremstillet til at holde i mindst 15 år, når det installeres efter vores vejledninger, men du kan forvente, at det holder endnu længere.

STÆRKT

WoodBlocX er i nogle situationer stærkere end murværk, da det kan modstå både træk og tryk. Det revner ikke på grund af bevægelser i jorden eller på grund af frost. WoodBlocX holdes samlet med dyvler, og hver dyvel kan modstå 0,9 tons. Strukturen udgør en enkelt solid enhed, som ikke bliver skæv på samme måde som med andre mere spinkle produkter på markedet.

NEMT AT BYGGE

Det kræver ingen tekniske færdigheder at bygge en WoodBlocX-struktur. Vi medsender trinvis vejledning til hvert lag og en generel samlevejledning. Du kan også finde hjælp i de mange videoer på vores YouTube-kanal. BlocX kan samles hurtigt og nemt, uden at der er brug for elværktøjer, særligt udstyr eller savearbejde.

NEMT

WoodBlocX er så nemt at bygge, at børn kan være med. Der er ingen tunge løft, når du bygger med WoodBlocX. Du skal heller ikke støbe et fundament eller bruge cement, og de kan placeres på alle typer underlag som jord, græs, asfalt, cement, fliser og endda på skråninger! Husk, at du altid skal bygge på et fladt og plant underlag.

ATTRAKTIVT

Råt fyrretræ er i sig selv flot, og du behøver ikke at male det. Det vil med tiden falme til en sølvgrå farve. Hvis du vil, kan du male det med alle typer god træmaling til udendørs brug.

BÆREDYGTIGT OG ØKOLOGISK

Vores tømmer kommer fra bæredygtige skove, og vores trykimprægnering indeholder ikke kemikalier, der kan sive ud fra træet, som det er tilfældet med stærkt behandlede sveller. Dyvlerne er fremstillet af genbrugsplast, og vi arbejder hele tiden på at reducere vores CO2-udslip i alle processer.