Træs bæredygtighed

Indlæser...

Træet, der bruges til at skabe WoodBlocX, er bygget til at holde i 15 år, når det er installeret efter vores retningslinjer.

 

Træ er WoodBlocX' bankende hjerte

Det er vores pligt at sikre, at det træ, vi bruger, er dyrket etisk og bæredygtigt, og at affald genanvendes effektivt. Alt det træ, der bruges i vores produkter, er høstet fra 'forvaltede skove', som er skovområder, hvor træer fældes og genplantes med frøplanter.

Et par interessante statistikker... Så meget som 5,7 millioner tons kuldioxid frigives fra atmosfæren af ​​disse typer skove i Storbritannien, og træer spiller en vigtig rolle i vores økonomi, hvor træbearbejdningsindustrien sørger for 64.000 arbejdspladser i Storbritannien.

Om WoodBlocX

Vi fremstiller et kvalitetsprodukt

Så det er vigtigt, at når du køber et træprodukt, så er det ikke kun fra en miljøvenlig virksomhed, men at der er god etik i hele forsyningskæden helt ned til, hvor virksomheden henter sine materialer; når du bruger en virksomhed som vores, er du garanteret ikke kun et kvalitetsprodukt, men også de bedste miljømæssige kvalifikationer.

Desuden er vores træ FSC (Forestry Stewardship Council) godkendt. FSC er et internationalt organ, der sætter standarder for ansvarlig skovforvaltning og sikrer, at alle træprodukter, der bærer dets mærke, kommer fra bæredygtigt forvaltede skove, så du kan være sikker på, at dine haveprodukter kommer fra skove, hvor vand, jord og gamle træer er beskyttet og at der ikke bruges farlige kemikalier i skovbruget.

Køb nu

Bæredygtige produkter til din have

WoodBlocX modulære havestrukturer - højbede, plantekasser, støttemure, havebassiner, bænke og mere - er alle lavet af træ, der primært dyrkes i Storbritannien (nogle mangler er dækket af lettisk træ, som også overholder vores strenge retningslinjer). Brug af britisk tømmer reducerer dramatisk vores 'træ-kilometertal' og CO2-fodaftryk.

Jo mere britisk træ, der bruges til at fremstille produkterne, jo flere træer vil der blive plantet for at imødekomme efterspørgslen, og vi ved alle, at flere træer i verden er en god ting. Importeret træ kan ofte komme fra områder, der ikke er bæredygtigt forvaltet, hvilket forårsager skade på jordens dyreliv og klima - WoodBlocX træ har ingen af ​​disse problemer.

Haveinspiration

Ingen grimme kemikalier

Vores træ er behandlet med et vandbaseret konserveringsmiddel (Wolmanit CX-10), så der er ingen grimme kemikalier til at sive ned i jorden i din have, hvilket gør WoodBlocX højbede og plantekasser ideelle til økologisk havearbejde og dyrkning. WoodBlocX-konstruktioner er så stærke, at de ikke behøver fundamenter - heller ikke til støttemure - så du behøver ikke bruge cement, som er forbundet med mange miljøproblemer.

Dyvlerne, der holder BlocX sammen, er endda lavet af genbrugsplast, så alt i alt er det et af de grønneste produkter på markedet. Desuden skaber fremstillingsprocessen af ​​træklodserne til vores sæt en masse savsmuld, som vi ikke har brug for, og for at sikre, at det ikke går til spilde, bliver det indsamlet af et lokalt energiværk i det skotske højland og omdannet til pellets til biomassekedler, der på bæredygtig vis forsyner boliger med et biprodukt, vi skaber under denne proces.

WoodBlocX er lavet af bæredygtige materialer af høj kvalitet fra miljøbevidste kilder, hver ordre bidrager til skabelsen af ​​vedvarende energi til boliger og virksomheder!

Ofte stillede spørgsmål